Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Planen för Milo framöver

min vardag Permalink0
Allt som händer och sker framöver beror såklart på Milos kramper. I början av senaste höjningen tyckte vi ändå att det gick helt okej men nu har det blivit mer och mer kramper så vi är inställda på att det inte är mycket förändring på EEGt och vi får byta medicin för då kan det bara bli positivt eftersom att vi ställt in oss på det värsta. Men planen framöver ser iallafall ut såhär.
Varannan dag åker vi och tar blodtryck och ger kortisonspruta i tre veckor till. Utöver det så har vi blodprovstagning på måndag och sen kommer det följas upp med ett EEG i veckan för att se hur medicinen påverkar. Så nästa vecka har vi ett EEG inbokat på måndag.

Så hur mår han nu? De senaste två dagarna har han fått fler kramper och han är som sagt inte sig själv. Det är över en vecka sen vi fick se hans vackra leende och höra hans underbara skratt.. detta är otroligt jobbigt och krävande. Men denna kortisonbehandlingen är en väldigt tung behandling. Vi hoppas vi hittar ett sätt att behandla detta iallafall..
Till top