Amanda Bergström

En blogg fylld med text och bilder.

Torsdag

min vardag Permalink0
Godmorgon! Milo väckte mig strax innan halv 6 imorse men då såg jag att han fordrande var trött och ville bara mysa. Jag ville heller inte gå upp så jag lyfte över honom till våran säng så somnade vi om till klockan 7. Så han har ätit, fått medicin, sovit igen och jag har ätit frukost. Nu väntar jag på att Jim ska vakna så vi kan mysa lite innan han åker till jobbet strax innan halv 2. Idag får vi se vad vi hittar på. Det är superfint väder så det blir garanterat en långpromenad. Sen är det fotboll och hockey med Mathias ikväll. Kanske ska gå på en föreläsning som fina Andrea håller i. Hon berättar om hennes tågolycka som resulterade i förlamning från midjan och neråt. Men vi får se. Beror på barnvakt. Hoppas ni får en bra torsdag i solen!  (null)

Vecka 16

min vardag Permalink0
Våran måndag började med sjukhus. Vi åkte till Eksjö på morgonen för blodprovstagning. Sen åkte vi hem till Milos farmor och farfar. Skrev ut resten av Milos journal och skickade in till försäkringsbolaget. Sen tog jag, Milo, Molly och farmor Karin en promenad i det fina vädret. När vi kom hem lagade jag mat innan Jim åkte till jobbet. Senare på kvällen gick jag, Milo och Molly till deras farmor och farfar igen. Milo somnade nästan direkt när vi kom dit. Jag och Molly la oss nån timme senare. På tisdagsmorgonen fick vi väcka lillen vid halv 5 då det var dags för MR. Eftersom att han skulle vara sövd skulle han också vara fastande 4 timmar så han fick äta fram tills halv 6. När han var färdig äten gjorde vi oss iordning och åkte mot Linköping. Milo, jag och farmor Karin. Väl där köpte vi frukost och åt under tiden vi väntade. Sen fick vi komma in på ett rum där lillen sövdes innan de körde ner honom till MR undersökningen. Lite mer än en timme senare var han klar och ytterligare nån timme senare vaknade han och fick äntligen äta. Sen fick vi åka hem så vi åkte till Ikano. Vi åt mat och handlade lite. Jag köpte ett par byxor och farmor Karin skämde bort Milo med lite nya kläder och en ny babysitter. När vi kom hem så hämtade jag även ut mina nya träningstights som jag beställde förra veckan. Sen bestod kvällen av hockey och pannkakor med Mathias. 

Milos neurolog ringde även på eftermiddagen och sa att proverna fortfarande såg bra ut. Så det var skönt att de hade fått svar på det. Jag berättade även att han fått en kramp den söndagen så vi höjde medicinen lite. Meningen med medicinen är ju att hålla kramperna borta helt. 

Igår gjorde vi inget särskilt på förmiddagen. Vid halv 5 tog vi en promenad med farmor Karin men annars gjorde vi inte mycket mer än så. Milo var superpigg och glad igår. Han hade både badat, ätit och fått medicin vid 8 men var inte trött för det. Men sen efter 20 minuter konstant bus, hoppande och skrattande så somnade han så gott!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)

Några mysiga dagar förra veckan

min vardag Permalink0
Efter att vi kom hem från sjukhuset förra veckan så tog vi det lugnt de första dagarna. Eller ja, vi var och tog blodprov på onsdagen som de även ringde tillbaka om på eftermiddagen och allt såg bra ut. Jag städade även lägenheten och tvättade en massor. Vårt vatten var avstängt dagarna innan vi åkte till sjukhuset så hade massor av tvätt. Plus att det blev en del på sjukhuset med. På torsdagen var vi bara hemma och myste. Fortsatte att städa lite och tvätta upp resten av smutstvätten. Vår fredag började med frukost tillsammans med Amanda och Ellis. Supermysigt! De hade även med sig en present till Milo, en supergullig skallra. Så himla fint av dem! När Jim kom hem åt vi mat och sen åkte jag och handlade inför kvällen. Milos farmor, farfar, gammelfarmor och gammelfarfar kom även och hälsade på en liten stund. Sen gjorde jag 3-rätters fast utan efterrätt. Hade tänkt göra milkshake men blev så sent så ville inte väcka Milo med mixern.. 

I lördags kom Milos mormor, morfar och tre morbröder. Vi fikade och gick långpromenad. Var superskönt väder ute. På kvällen kom Mathias hit och vi beställde mat och tog det lugnt. Somnade ganska tidigt, så skönt!
På söndagen väckte Milo mig vid 6 som vanligt. Så matade honom och gav honom medicin. Vid 8 lämnade vi Milo och Molly hos deras farmor och farfar. Påvägen dit fick Milo första krampen sen lite mer än en vecka men sen var det inget mer som tur var. Jag, Jim och Mathias åkte iallafall och hämtade Mathias nya fälgar. Jag älskar att åka bil så det var supermysigt. Vi stannade även på Sibylla på vägen hem och åt. Vid 3 var det dags för fotboll och vid 5 kom Milo hem. Kvällen avslutade vid med nya Beck.
(null)
(null)
(null) (null)
(null)

Till top