Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Första badet i en sjö

min vardag Permalink0
Dagen idag har gått åt att se på Game of thrones fram till klockan 4 typ. Sen åkte vi iväg och badade. Jag, Jim, Milo, Molly och Mathias. En stund senare kom även Micke, Karin, Fanny och Joel till stranden. 
Idag var första gången Milo badade i en sjö och han njöt faktiskt och tyckte om det. Vi har testat att bada honom i sjö innan men då har han blivit ledsen och förmodligen tyckt att det är för kallt så då har han liksom inte doppat sig ens. Men idag var det superskönt och han var i två gånger. Killen som älskar allt som har med vatten att göra så superkul att han tyckte om att bada i en sjö med! 
Nu håller Jim och Mathias på att fixa maten. Jag har precis gett Milo mat och medicin så nu sover han. Vi ska se några avsnitt av game of thrones innan vi går och lägger oss. Imorgon har vi som sagt ett EEG inbokat så vi ska till Jönköping. 
Hoppas att ni haft en bra måndag!
(null)
(null)
Mitt hjärta svämmar över av kärlek till denna killen.

Sista veckan på semestern

min vardag Permalink1
Godmorgon! Milo sover forfarande så jag tänkte väcka honom och ge honom mat och medicin. Sista veckan på semestern för Jim har börjat och vet inte vad vi har tänkt hitta på. Vi kanske ska till Norrköping och hälsa på Elli och hennes familj, Mathias syster, Jims andra kusin alltså är hennes barn Milos sysslingar! Men vi får se vad det blir. Hoppas ni får en bra måndag! (null)

Gårdagen

min vardag Permalink0
Vi mötte upp Fanny & Joel i Jönköping vid 1 och körde gokart. Var roligt men läskigt.. men vill gärna göra om det iallafall! Efter det åkte vi till Gränna och åt, supergott! Avslutade sen med att bada i Hästholmen innan vi åkte hem. Jag hatar att hoppa i vattnet från höga höjder så länge det inte är en pool så jag badade inte då det är klippor och stenigt just där vi var. Sen hämtade vi hem Milo och Molly och åkte och handlade innan vi åkte hem. Sen grillade jag, Jim och Mathias. En superrolig och mysig dag! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
Tack för en supermysig dag älsklingar
Till top