Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Godnatt

min vardag Permalink0
Idag har vi varit i Jönköping och tagit spruta. Efter det sprang jag in på Ikea och köpte två kuddar, fyra påslakan och två underlakan till lillen. Nu när han går på kortison så kommer det både mycket med kräks och han kissar även otroligt mycket mer än vanligt. Han har kissat igenom på fyra timmar och kräks oftast direkt när han vaknar. Så kände att det var lika bra att köpa till lite så jag slipper tvätta ihjäl mig. Innan detta har han nog aldrig någonsin kissat igenom. Nu ikväll har vi kollat på fotboll och grillat med Mathias. Supertrevligt! Kim kom även förbi en liten stund, alltid lika roligt! Hoppas ni haft en bra torsdag!
(null)

  

Sovrummet

min vardag Permalink0
Och som fortsättning på andra inlägget så blev sovrummet såhär nu. Äntligen kunde vi höja upp sängen igen! Vi var tvugna att skruva bort benen när vi hade bedsidecriben för den var för låg nämligen.
(null)
(null)
(null)
(null)

Från bedsidecrib till soffa

min vardag Permalink0
Vi bytte tillbaka från bedsidecriben till den vanliga spjälsängen igår och jag gjorde då en liten myshörna till lillen. Så det blev som en liten soffa. Blev faktiskt väldigt mysigt!
(null)
(null)
(null)

Till top