Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

hockey-tisdag

min vardag Permalink0
imorse vaknade milo vid halv 6 och ville ha mat vilket jag inte är van vid. men blir man väckt av en söt prins så gör det inte så mycket att man måste gå upp. annars idag har vi mest tagit det lugnt. varit ute på promenad med men annars inte så mycket. (null)

spybebisen milo

min vardag Permalink0
(null)
(null)
(null)
när man kräks en del så får man byta kläder oftare. de här bilderna är tagna inom loppet av cirka 4 timmar. så kräkas kan han. lille hjärtat!

gårdagen

min vardag Permalink0

farmor kom klockan 8 och vid halv 9 åkte vi till sjukhuset i jönköping. milo hade tid på neo vid halv 11. vi år frukost när vi kom fram och sen gick vi till neo. allt gick bra och vi kommer få kallelse till ögonmottagningen eftersom att han kollar gärna upp åt höger och han fäster inte riktigt blicken. även neurolog kommer att kontaktas för ett besök. efter besöket mötte vi upp faster fanny på ikea. vi gick där inne en stund. fick med oss några tavelramar, en lampa och ett halkskydd till badkaret. sen gick vi på a6 en stund. åt libanesiskt, fikade och köpte 3 bhar. vid halv sju åkte vi hemåt igen och var hemma vid cirka halv åtta. sjukt mysig dag tillsammans med farmor & faster.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Till top