Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

26 november 2018

min vardag Permalink0
Imorse vaknade jag bredvid Milo och Molly vid halv 9. Så gick upp och gav lillen mat och bytte om på honom oså. Sen har jag grejat lite med bröllopsplanering och klickat hem lite kläder från Kappahl till Milo. Klickade även hem lite från Lindex förra veckan så får förhoppningsvis de kläderna imorgon eller onsdag. Ska prova skjortan på honom som han ska ha på vårt bröllop och se ifall den passar. Annars får jag ta det i Jönköping i veckan. 
Just nu sitter jag hos frisören. Jag har inte klippt & slingat sen juni så det var dags. 
(null)
(null)

Babyshower för min älskade syster

min vardag Permalink0
I december/januari blir jag moster igen. Så himla mysigt. I lördags överraskade vi min älskade syster med en babyshower och hon blev så överraskad! Det blev en otroligt lyckad kväll med många skratt.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredags

min vardag Permalink0
I fredags fick vi åka hem, så skönt! Milos farmor och farfar kom hem till oss en stund efter att vi kom hem. De hade med sig Molly som varit hos dem under tiden vi var på sjukhuset. Sjukt vad man saknar henne på bara tre dygn. Jag & svärmor tog en sväng på stan och hittade lite kläder till lillen med. Kvällen avslutade jag & Jim med pizza och serie. Finns ingenting som slår myskvällar med min blivande man (!). 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Till top