Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Milos mående

min vardag Permalink0
Glömde totalt skriva inlägget om hur lillen mår just nu. Blev så himla trött.. så skriver det nu.

Igår var han väldigt trött och gnällig. Han gnällde hela förmiddagen när han inte sov men sen sov han i stort sett hela tiden mellan 11-16 med paus för mat och kortisonspruta vid 13. Sen åt han igen vid 16 och somnade om tills farmor pussattackerade vid strax innan 18. Han fick även sköta magen ordentligt igår utan resulax så det var skönt. Gav honom katrinplommonpuré under två mattillfällen. Tre ryckningar hade han också, två av dem med endast några minuters avbrott ifrån den andra. Han somnade för natten strax efter 8.

Inatt vaknade han strax efter 00 och var ledsen så gick upp och gav honom mat. Sen hade han jättesvårt att komma till ro. Han var bara så himla ledsen.. så höll på att försöka trösta och söva honom en bra stund men sen tillslut fick han alvedon och sen sövde Jim om honom och tillslut, när alvedonen började göra värkan så somnade han. 

Imorse vaknade han nu vid strax innan 5 och fick en ryckning. Så passsde på att mata honom när vi ändå var vakna och han var gnällig och hungrig. Sen nu har han somnat om igen.

Om en liten stund ska vi gå upp igen då vi ska till ögonmottagningen klockan halv 9. Är bara tre plan under oss så det tar ingen tid att ta sig dit direkt. Hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi senare!
(null)


Till top