Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Hur Milo mår

min vardag Permalink0
Milo har nu fått 3/14 doser kortison och vi märker redan av bieffekterna. Han är gnällig och verkligen inte sig själv. Han märker nog av det själv också. Han är även väldigt trött och inte alls lika glad som han brukar. Som tur är vet vi att det bara är en period sen är det över. Lilla älskling.

Vi gjorde även en ändring i hans medicin igår. Den dubblades då vi inte tycker den hjälpt alls mycket. Hans ryckningar är forfarande kvar. Så nu får vi se hur det går. Annars får vi hitta nån annan kombination tillsammans med någon annan medicin som fungerar för just Milo. Som tur är har vi superbra personal runt ikring oss som gör allt för att Milo ska må bra och vet precis vad detta handlar om. 

Planen framöver som den ser ut just nu.
Söndag: provtagning
Måndag: provtagning, blodtryck & kortisonspruta
Tisdag: ögonmottagningen och EEG
Onsdag: blodtryck och kortisonspruta 

Sen får han sin vanliga medicin morgon och kväll med såklart. Men annars vet vi inte mycket mer i nuläget. Får väl förhoppningsvis mer information på måndag då det händer lite mer på vardagar. Det enda vi vet är att vi ska komma tillbaka till sjukhuset och göra ett nytt EEG varje vecka efter att vi blir utskrivna och även komma tillbaka för blodtryckskontroll och kortisonspruta varannan dag i 4 veckor. Vi väntar även på tid till hudläkaren.
Så det är så det ser ut i nuläget.  (null)
Vi saknar vår glada lille kille. Som skrattar och ler så fort han slår upp ögonen. Som alltid är nöjd. Som endast är ledsen och gnällig när magen krånglar eller när den extrema tröttheten kommer. Så nu är det extra massa kärlek som gäller & extra med gos, men vad gör det? Får aldrig nog av vår prins. Får aldrig nog av att göra allt för honom.
Till top