Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

EEG och ny medicin

min vardag Permalink0
Idag har vi varit på sjukhuset igen. Vi tog ett par prover, träffade neurologen och gjorde EEG. Vi får svaren imorgon när vi ska tillbaka för blodtryckskontroll och spruta. Milo fick även en ny medicin. Dock fanns den inte hemma så han börjar med den på onsdag.

Det var även på tal om en ny behandling som lät som LCHF. Han ska då äta väldigt lite kolhydrater och massa protein och fett. Vi kommer få väga maten innan han får mat osv. Det ska skickas en remiss om detta till Göteborg då det är de som har hand om behandlingen. Så jag och Jim ska gå någon slags utbildning för detta. Behandlingen kommer att vara under cirka två års tid isåfall. 

Jim åkte hem vid typ 7 då han måste till jobbet imorgon. Så jag, Milo och Molly följde med mamma och pappa och kollade på när Hugo spelade match. Imorgon ska vi som sagt tillbaka till sjukhuset för blodtryckskontroll och kortisonspruta. Imorgon får han dos 8 av 14 och denna veckan minskas den lite. Sen på kvällen ska vi kolla på när min lillebror Isak spelar match innan vi åker tillbaka till Tranås. Eller om vi stannar här tills torsdag, vi vet inte än. 
(null)

(null)

(null)

Till top