Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Helgen

min vardag Permalink0
På förmiddagen i fredags åkte vi till Eksjö för att prova ut ståskal och ortoser till Milo. Det gick superbra och vi har beställt hem allt och får hämta ut det om cirka två veckor. Efter det gick vi lite på stan i Eksjö. Fanns inte ett skit för att vara helt ärlig. Men köpte lite strumpor till Milo på Lindex. Lillen har storlek 17 på strumpor och skor nu så behövde lite nya strumpor. 
När vi kom hem  var Fanny och Julia här och stannade hela dagen & kvällen. Vi käkade pizza, drack lite vin & satt och myste på balkongen. Supermysig fredag! 

I lördags firade vi Kim som fyllde år i måndags. Vi körde femkamp och hade en väldigt rolig och trevlig kväll. 
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
Söndagen var rätt lugn. Vi var hemma hela dagen. Var iväg och handlade en sväng bara men inte mer än så. På eftermiddagen såg vi en film men annars gjorde vi inte mycket. 

Milo mår bra just nu men han är väldigt trött hela tiden. Beror mest på hans medicin men igår berodde det på en kramp som höll i sig i lite mer än 50 minuter. Ringde barnakuten så han fick en krampbrytande medicin tillslut och den blir man supertrött av så han var trött under hela dagen idag med.. men idag har vi iallafall varit i Linköping. Fick med oss lite inredning hem, supernöjd! Fick även hem våra nya gardiner och bordslöpare i fredags så allt blev superbra! Visar bilder på det en annan dag. Godnatt!
(null)

Till top