Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Veckan

min vardag Permalink0
I onsdags var jag och Milo hemma och tog det lugnt. Milo var lika glad som vanligt. Kvällen avslutade jag och Jim med serie.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
I torsdags var Jim ledig eftersom att det var röd dag. Så vi åkte ut och släppte Molly och delade på en pizza i solen. Efter det åkte vi och hälsade på hos Jims fina mormor. Hon bjöd på fika och hon fick mysa en stund med Milo. Sen började altan bygget ute hos Jims farmor och farfar. Kom inte alls långt den dagen. Vi var ute i stort sätt hela dagen. Uppskattat av både Milo och Molly. Det var så fint väder. (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Igår var vi på plats ute hos Jims farmor och farfar klockan halv 9. Mathias sov hos oss också eftersom att det är han som är projektledare haha. Vi åt iallafall frukost innan vi drog igång. Kom en bit igår men eftersom att vädret inte riktigt ville samarbeta så blev det inte lika mycket gjort som tänkt.
(null)
(null)
Idag var vi också på plats vid 9. Mathias sov hos oss i vanlig ordning och gör inatt också. Idag har vi kommit en bra bit. Grunden till altanen är typ klar så nu är vindskyddet under tillverkning. Så imorgon vid 9 ska vi tillbaka igen. Idag har vädret varit lite sådär men ändå helt okej. Äcklig åskvärme iallafall. Har varit lagom varmt och skruva.. imorgon ska det vara jättefint och varmt iallafall. 
(null)
(null)
(null)

Till top