Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Milos mående

min vardag Permalink0
I torsdags ringde en av våra läkare och berättade att Milo har fått tillbaka samma bakterie som han hade när han hade sin njurbäckenbottensinflammation. Så han har ätit antibiotika 3 gånger om dagen i 5 dagar nu. Sista dagen var igår så om några veckor ska vi ta ett nytt urinprov och se vad det visar då.

Han har även blivit väldigt hård i magen så vi har fått börja ge honom laktulos. Gav honom först resulax i en vecka för att lösa upp allt som satt i tarmarna men nu är det bättre!

EEG’t som vi gjorde har vi inte fått svar på än.

På tisdag ska vi ta nya blodprover för att se så att allt ser bra ut med medicinen. Vi höjde nämligen med en halv ml/kväll för två veckor sedan ungefär.
Vi har även kommit i kontakt med habiliteringen nu så vi ska träffa dem på tisdag med.

Idag fick vi se de nya MR bilderna och allt såg bra ut! Jag har varit så nervös över att det skulle vara nåt fel. Men operationen blev lyckad! Även att Milos huvud är väldigt litet, även förhållande till hans kropp, så växer det som det ska! Så lättade.

Imorgon ska vi göra ultraljud på hjärtat.

Vi väntar på kallelse från syncentralen.

Operation på pungen kommer att ske inom några månader.


Så ser det ut just nu. Tror inte att jag har glömt något iallafall. Så vi tar allt lite som det kommer, eller försöker iallafall. Om man som jag, har ett extremt kontrollbehov, så blir det rätt mycket planering utöver det vanliga hela dagarna. 
Till top