Amanda Bergström

Livet med ett barn med särskilda behov

Ett par dagar i hemstaden

min vardag Permalink0
Torsdags
I torsdags åkte jag, Milo och Molly till Jönköping. Vi åkte direkt hem till Jojo. Åt frukost och sen gjorde jag mig iordning och vid halv två gick vi runt munksjön. Supermysigt fram tills vi kom mot slutet och det började blåsa o regna.. men det gick bra ändå. Sen åkte vi tillbaka till Jojo och tog det lugnt resten av kvällen.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Fredags
Milo väckte oss strax innan 6 och ville ha mat. Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade frukost och sen åkte vi tillbaka till Jojo och åt. Sen duschade jag och gjorde mig iordning innan vi packade ihop och åkte till mamma och pappa. Pappa fixade mat till oss direkt när vi kom och vid tre mötte jag upp Hugo på A6 där vi spenderade eftermiddagen. Hampus fyllde även 16 år i fredags så vi firade honom lite på kvällen. Sen åt vi tacos och kollade på let’s dance. 
(null)
(null)
Lördags
Milo gav mig sovmorgon till halv 7, så skönt! Så matade honom sen åt vi frukost med la familia vid 9. Sen gick jag och Milo en promenad medan mamma och pappa städade. Vid 2 åt vi och vid 3 var det kalas för vår älskade Hampus. Det var dock lite jobbigt att sitta o titta på när de andra åt tårta.. men åt fruktsallad istället och det är ju hur gott som helst! Vid 6 kom Jim förbi och pussades lite. Han hade spelat airsoft hela dagen. Så han kom förbi lite innan han åkte hemåt för att hämta grejer. Vi andra fortsatte kvällen med varma mackor och film. Filmen var slut vid 23:30 så blev sent för mig som blir väckt vid cirka klockan 6. 
(null)
Söndags
Matade Milo och åt frukost i vanlig ordning. Vid elva kom Jim och sen rullade dagen på. Josefine och Jonathan kom förbi vid 4 och fikade. Vid halv 9 åkte de + Jim, Robin och Mathias iväg för att se på bio.

Måndags
Vi tog det lugnt på förmiddagen och åkte hem vid 1-tiden. När vi kom hem släppte jag av Jim och Molly hemma hos Mathias sen åkte jag och Milo hem och myste hela dagen. Vid 7 kom Jim, Mathias och Molly hem så då grillade vi, åt och avslutade kvällen med kortspel.  

Till top